U bent niet ingelogd   inloggen
HOME OVER ONS WERKZOEKENDE WERKGEVER
OVER ONS

FysioVacature.nl is de grootste banensite voor fysiotherapeuten
FysioVacature.nl is sinds enkele jaren de hardst groeiende banensite voor fysiotherapeuten. Dagelijks worden er nieuwe vacatures geplaatst. De kans is dus groot dat ook jouw droombaan bij ons is te vinden.

Meest uitgebreide vacature aanbod
Door het grote vacatureaanbod van FysioVacature.nl kan werkelijk elke (aankomende) fysiotherapeut bij ons zoeken naar een vacature die bij hem/haar past. FysioVacature.nl heeft namelijk vacatures specifiek voor de fysiotherapie in heel Nederland. En voor kandidaten is de website geheel gratis te gebruiken. We zijn sinds mei 2007 aktief en in mei 2011 hebben we de 3.500ste vacature geplaatst in mei 2012 serveerden we de 5.000ste vacature!

Gebruiksvriendelijk zoeksysteem
Het geavanceerde zoeksysteem van FysioVacature.nl zorgt ervoor dat je snel, makkelijk en heel gericht op zoek kunt gaan naar de voor jou geschikte vacatures en precies daar waar jij wilt.

Laat FysioVacature voor je werken
Als je geen tijd of zin hebt om zelf naar vacatures te zoeken, kun je via de 'Vacaturemelder' ook elke dag automatisch nieuwe vacatures in je mailbox ontvangen. Het is ook mogelijk deze onmiddellijk via RSS  te verkrijgen.
De vacatures van FysioVacature worden ook automatisch ook opgenomen in de nieuwsmailer van FysioForum, Indeed, Jobrapido, Jooble, WorkT FysioWeblog, FysioForum Renego op onze eigen Twitterpagina en natuurlijk op facebook.

FysioVacature maakt het werkzoekers wel erg gemakkelijk
Maak in een handomdraai hier je CV aan en voeg hieraan ook je pasfoto toe. Geef werkgevers toegang tot je CV en je zult merken dat ze bij jou komen solliciteren!

FysioVacature is geheel vernieuwd
In de afgelopen jaren hebben we veel kennis opgedaan hoe we werkgevers en kandidaten gemakkelijk aan elkaar kunnen matchen. Sinds juli 2009 is de website compleet vernieuwd waarbij de techniek en vormgeving is verzorgd door Janssen.nl reclamebureau

Met vriendelijke groet,
Rob van den Dobbelsteen

initiatiefnemer FysioVacature.nl
Tel.+31(0)6 1908 1068

View Rob van den Dobbelsteen's profile on LinkedInCONTACT
Naam: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail: *
Opmerkingen / vragen: *
Code: *
* verplichte velden
VACATURE van de dag
GERIATRIEFYSIOTHERAPEUT
Gevestigd in:
Oss
Lees meer
REACTIES van gebruikers

Wij zijn zeer te spreken over de mogelijkheden die Fysiovacature ons biedt.
Met vriendelijke groet,
Maarten Papegaaij, Kampen