U bent niet ingelogd   inloggen
HOME OVER ONS WERKZOEKENDE WERKGEVER
ZOEKEN NAAR VACATURE
MIJN ACCOUNT
VEELGESTELDE VRAGEN
INLOGGEN
AANMELDEN
Hoe kan ik een CV aanmaken op FysioVacature?
ANTWOORD

Je kan een CV aanmaken nadat je een account hebt aangemaakt. Vervolgens kan je kiezen op welke manier je een CV wilt aanmaken:

Online met hulp opbouwen
Het online aanmaken van je CV op FysioVacature.nl is de eenvoudigste manier om een CV aan te maken. Via 1 webpagina kun je de onderdelen van je online CV invullen, na het aanmaken van je CV kun je je CV bekijken en daar waar nodig aanvullen. Op elk gewenst moment kun je wijzigingen aanbrengen aan je CV. Dit CV is overigens het enige CV wat te doorzoeken is op trefwoorden.

Opmerking: Als je een CV aanmaakt op FysioVacature.nl en je kiest ervoor om je contactinformatie te verbergen en je maakt gebruik van de optie kopiëren en plakken, denk er dan aan dat je je contactinformatie uit je CV haalt.

Een MS-Word of Adobe-PDF CV uploaden
Een andere optie is om je MS Word CV of Adobe-PDF te uploaden in je FysioVacature.nl account. Werkgevers die toegang hebben tot onze CV Database kunnen dan je MS Word CV downloaden en bekijken.

Opmerking: Als je je CV vertrouwelijk wilt plaatsen, denk er dan aan dat je je contactgevens uit je MS Word of Adobe-PDF CV haalt.

VACATURE van de dag
ALGEMEEN FYSIOTHERAPEUT
Gevestigd in:
Capelle aan den IJssel
Lees meer
REACTIES van gebruikers
Wij zijn inmiddels voorzien van een waarneemster. Bedankt voor de vacaturesite, ik was er erg mee geholpen en het heeft succes opgeleverd.
Colien Willems fysiotherapie Koesen & Willems, Den Bosch